Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Risgrynskaka med äpple

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

När du har fått över lite risgrynsgröt, gör denna goda efterrättskaka.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ugn 200º.
  2. Lägg rissgrynsgröten i en skål och rör i äggen. Klyfta äpplena. Slå smeten i en smord form och tryck ner äppelklyftorna ordentligt i smeten. Strö över kanel, socker och nötter. Grädda i 20 minuter mitt i ugnen. Servera kakan kall med en klick grädde.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • bikbok 20 oktober 2009

    Tac för dina fina recept :)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.