Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Rispytt med chorizo och ägg

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Koka mer råris, fullkornsris eller basmatiris (helt enkelt det ris ni använder hemma) en dag och ha till denna rätt en annan dag. Sparar tid. Enkel vardagsmat. Väldigt gott med sweet chilisås till.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Slanta och fräs korv, vitlök och zucchini. Blanda ner ris och bönor och hetta upp alltsammans. Salta och peppra.
  2. Stek äggen och servera till.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.