- Serverar: 20-40 portioner
- Tid: 2 timmar
Skriv ut
En variant av Moccarutor som jag knåpade ihop efter önskemål från min dotter.
Instruktioner
- Kakan:
Sätt ugnen på 200 grader och smöra en långpanna. Smält margarinet och häll på mjölken, ställ åt sidan. Vispa ägg och strösocker poröst. Blanda mjöl, bakpulver och vaniljsocker. Häll mjöl blandningen i äggsmeten och rör om. Blanda i margarin blandningen varsamt. Häll smeten i långpannan och grädda i ca 20 minuter.
- Glasyr:
Vispa smör, florsocker och hallonsaften krämigt. Vispa i philadelphia osten. Bred ett ½ cm tjockt lager jämt över kakan, toppa med kokosflingor.
- Bra att veta:
Kakan går utmärkt att frysas men bör delas först och om möjligt sätta ner hela plåten i frysen då glasyr är väldigt kladdig.
Publicerat den
15 augusti 2008
Liknande recept
Skriv kommentar