Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Rockagills heta bönröra

 
  • Serverar: 10-15 portioner
Skriv ut

Supergott till grillat och kötträtter. Dessa bönor gjorde jag när jag hade alpnaerings kryddparty. Serverade bönorna till kamben och en bit bröd. Det blev jättepoppis.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Det ska vara färdigkokta bönor på burk. Häll i alla burkar bönor som är inlagda i smaksatt sås. De andra bönorna måste sköljas innan du lägger det i grytan.
  2. Häll sedan i de krossade och passerade tomaterna. Häll i resten av ingredienserna även kryddor efter egen smak. Värm upp röran och låt den småsjuda i fem minuter. Klar att ätas. Servera med kött och kokt ris, sallad och en bit vitt bröd.
  3. Detta recept använder jag även när jag gör chiliconcarne.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.