Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Rockfarmors Flygande Jakob med béarnaisesås

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Snabblagat!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 225°.
  2. Ta bort skinn och ben från kycklingen. Skär kycklingköttet i mindre bitar. Skala och dela bananerna på längden.
  3. Lägg kycklingköttet i en ugnssäker form och lägg bananerna ovanpå. Blanda béarnaisesåsen med lite grädde och bred det över.
  4. Grädda i nedre delen av ugnen i 20 minuter.
  5. Strimla under tiden baconet och stek det knaprigt i en stekpanna. Lägg upp på hushållspapper för att rinna av.
  6. Tag ut kycklingen och strö över bacon och nötter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.