Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Rocky Road cheescake

 
  • Serverar: 8-12 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

Snabbtlagad och mumsig cheesecake.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Krossa kexen och blanda med saften. Tryck ner blandningen i bottnen på en form med löstagbara kanter.
  2. Vispa vispgrädden med vanillinsocker och socker. Blanda med osten i grädden. Smält chokladen och blanda med grädd-ostblandningen. Klipp marschmallowsen i mindre bitar (t.ex i 4-6 delar). Blanda ner marschmallows, salta nötter och flingor i fyllningen. Blötlägg under tiden gelatinbladen ca 5 minuter. Värm upp Coca-cola i kastrull och blanda ner gelatinbladen i vätskan tills de upplösts helt och hållet. Blanda ner vätskan i fyllningen och rör om ordentligt så det blir jämnt. Häll fyllningen över kexbottnen. Ställ i kylskåpet i några timmar. Dekorera t.ex. med marchmallows.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.