Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Rocky road chocolate crackles

 
  • Serverar: 15 portioner
Skriv ut

Engelskt julgodis med rispuffar och röda cocktailbär.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda rispuffar, cocktailbär och mini marshmallows i en skål.
  2. Smält smör och blockchocklad (alt. mjölkchoklad) i en kastrull på svag värme.
  3. Blanda i de torra ingredienserna. Rör om väl så att allt blandas väl.
  4. Fördela i småkaksformar eller ischokladsformar. Ställ i kyl eller frys att stelna.
  5. Ät och njut.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.