Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Röd vinbärssaft med blåbär, citron och ingefära

 
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Väldigt god men lite odryg.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Lägg all frukt och bär i en rejäl gryta med 4 dl vatten. Koka i 10 minuter. Häll över i en silduk och låt rinna av 30 minuter.
  2. Lägg tillbaka de avrunna bären i grytan med 3 dl vatten. Koka i 5 minuter. Häll av igen i samma sil ner i samma bunke som tidigare. Koka upp all avrunnen saft med honung, smaka av. Tillsätt natriumbensoat och häll upp i atamonsköljda flaskor som stängs direkt.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.