Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Rödbetsägg med pepparrot

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Servera de vackert röda äggen till rökt fisk, t ex lax. Gärna med rödbetsgrädde som färgats med lagen.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka upp lagen med bitar av pepparrot och flisade vitlöksbitar.
  2. Lägg ner äggen i kokande vatten. Koka 6-7 minuter, ta upp och skölj under rinnande kallt vatten. Skala äggen och lägg ner i den varma rödbetslagen. Låt dem ligga i lagen medan den svalnar. Låt sedan stå i kylskåpet i ett par timmar.
  3. Halvera äggen. Strö kryddkrasse ovanpå.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.