Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Rödlök- och äppelchutney med nejlika och ingefära

 
Skriv ut

Ett väldigt gott tillbehör som passar till det mesta.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala, kärna ur och skär äpplena i tärningar. Skala lök och ingefära, hacka löken och riv ingefäran. Koka upp farinsocker, vinäger och vatten. Tillsätt äppeltärningarna och koka sakta i 5 minuter under lock. Lägg i lök, nejlika och ingefära, blanda runt och koka upp. Låt koka någon minut och smaka av med salt.
  2. Låt chutneyn kallna och ställ in i kylen för att mogna i minst ett dygn.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.