Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Rökig paprikaaioli

 
  • Serverar: 12 portioner
Skriv ut

Hemgjord aioli med rökt paprikapulver. Om man inte hittar det goda spanska paprikapulvret kan man använda vanligt och tillsätt lite cayenne för hettan.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Separera äggulor och-vitor. Lägg gulorna i en mixerkanna eller smak hög kanna. Tillsätt vinäger, senap och ½ tsk paprikapulver. Häll över oljan.
  2. Mixa snabbt ihop med en stavmixer till en krämig och fin aioli. Smaka av med salt och toppa aiolin med ytterligare ½ tsk paprikapulver.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.