Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Rökt lax med bladspenat och pasta

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

En snabb, enkel och god rätt.

Ingredienser

Instruktioner

Strimla salladslökarna. Skölj bladspenaten och låt den rinna av. Skär körsbärstomaterna i halvor. Fräs löken och spenaten i olivoljan. Rör ned crème fraiche, vatten och senap i lök och spenatfräset. Låt allt koka upp under omrörning. Blanda ned tomaterna och den finhackade laxen. Låt alltsammans bli varmt. smaka av med limesaft, peppar och eventuellt lite salt. Servera till pasta

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.