Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Rom- och dillsill

 
  • Serverar: 10 portioner
Skriv ut

En härlig sill att ha på buffén! Om man har ont om tid, eller inte känner för att göra jobbet med blötläggningen i början, så kan man byta ut den salta sillen mot sådan som är klar för inläggning.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Spola sillen och låt ligga i kallt vatten under ett dygn. Häll av vattnet och skär varje filé i mindre bitar. Skölj dem med kallt vatten igen. Blanda majonnäs, crème fraiche, dill och rom. Smaka av med socker och peppar.
  2. Vänd sedan ner sillbitarna i romsåsen och ställ kallt minst ett dygn.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.