Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Rosa maränger

 
  • Serverar: 20 portioner
Skriv ut

Frasiga, naturligt rosa och naggande goda är dessa söta maränger. Glutenfria och laktosfria.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt en skål som täcker över sjudande vattenbad. Vispa samman äggvitor och socker, helst med elvisp, till ett kraftigt blankt skum. Ta upp skålen och vänd snabbt ner sylten.
  2. Spritsa eller klicka toppar på bakpappersklädd plåt, strö över strössel. Sätt in dem mitt i ugnen på 125 grader i ca 40 minuter. Stäng av ugnen och låt torka ytterligare på eftervärmen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.