Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Rosencanapé med räkor och lax

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En lättlagad och vacker förrätt som man kan förbereda och lägga upp innan gästerna sätter sig.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ta ut rundlar ur brödet, ca 7 cm i diameter. Bred på bordsmargarin.
  2. Spritsa majonnäs kring kanten och lägg en krans av räkor runt omkring.
  3. Snurra ihop laxskivorna till rosor. Sätt en laxros i mitten.
  4. Garnera med dill, sallat och citron.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.