Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Rosépepparlax med gurknudlar och rädisor

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Kan serveras kall eller ljummen.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 150°.
  2. Skär laxen i 20 bitar. Krydda med rosépeppar, salt och socker. Lägg laxen på en smord plåt. Tillaga mitt i ugnen ca 15 min. Låt svalna.
  3. Strimla gurkan i långa, tunna strimlor och skiva rädisorna tunt. Blanda med krasse och salt. Lägg ut laxen på ett fat och toppa med salladen. Garnera med rosépeppar och olivolja.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.