Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Rosmarin-, lager- och citronmarinerad cheddarost

 
  • Serverar: 8 portioner
Skriv ut

En enkel rätt som går lätt att förbereda, servera gärna med salta mandlar. Perfekt till höstens myskvällar eller advent.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka lagerbladen i vatten i ca 2 minuter. Ta bort eventuell vax från osten och skär den i fyrkanter 1x1 cm.
  2. Skölj citronen noga i ljummet vatten och skala av remsor med en potatisskalare.
  3. Lägg alla ingredienser i en väl rengjord burk, häll olja över så att det täcker osten. Låt stå i kyl ca 1 dygn. Servera gärna med salta mandlar.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.