Rosmarin i en pannacotta. Jajemen, och gott blir det.
Instruktioner
- Sätt ugnen på 175 grader.
- Häll cookiesmix, vatten och flytande margarin i en bunke och rör om till en jämn smet.
Häll ut på en plåt och grädda i ca 8 minuter.
Låt svalna.
Skär sedan ut runda bottnar med ett glas.
Tryck ner 2 stycken i varje pannacottaglas.
- Tina upp hallonen och mixa. Skär rosmarin i mindre delar.
Blanda matlagningsgrädde, rosmarin och vaniljsocker i en kastrull och låt småsjuda i 20 minuter.
Häll i mixade hallon och rör om ordentligt.
- Tillsätt gelésocker och låt koka i 30 sekunder.
Sila av och häll upp i pannacottaglasen.
Ställ in i kylskåp tills pannacottan har stelnat ca 3-4 timmar.
- Innan servering så ringla över sirap och garnera med färska hallon och florsocker.
Publicerat den
19 mars 2011
Liknande recept
Skriv kommentar