Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Rosmarin- och hallonpannacotta på chokladbotten

 
  • Serverar: 4-6 portioner
Skriv ut

Rosmarin i en pannacotta. Jajemen, och gott blir det.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 175 grader.
  2. Häll cookiesmix, vatten och flytande margarin i en bunke och rör om till en jämn smet. Häll ut på en plåt och grädda i ca 8 minuter. Låt svalna. Skär sedan ut runda bottnar med ett glas. Tryck ner 2 stycken i varje pannacottaglas.
  3. Tina upp hallonen och mixa. Skär rosmarin i mindre delar. Blanda matlagningsgrädde, rosmarin och vaniljsocker i en kastrull och låt småsjuda i 20 minuter. Häll i mixade hallon och rör om ordentligt.
  4. Tillsätt gelésocker och låt koka i 30 sekunder. Sila av och häll upp i pannacottaglasen. Ställ in i kylskåp tills pannacottan har stelnat ca 3-4 timmar.
  5. Innan servering så ringla över sirap och garnera med färska hallon och florsocker.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.