Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Rosmarinspett med köttbullar

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 25 minuter
Skriv ut

En mycket enkel rätt som man snabbt kan göra i ordning, med en fräsch sallad så är middagen klar på nolltid. Bra varma sommardagar, när det är för varmt för att laga mat.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Lägg köttfärsen i en bunke, blanda ner farinsocker, paprikapulver, finhackad lök, salt och peppar.
  2. Forma köttfärsen till 32 st köttbullar, Tag en rosmarinkvist och ta färsiktigt bort de nedersta bladen, så trär man 4 st köttbullar på den.
  3. Var lätt på hand så att kvistarna inte går sönder, forma de återstående 7 spetten, stek dem på medelvärme, i lite smör i en stekpanna, runt om i ca. 8-10 min. De går bra att även grilla dem.
  4. Serveras med en god sallad och ett gott bröd

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.