Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Rostad sparris med dragonsås

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Ett lite annorlunda och gott sätt att servera sparris på.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka upp lättsaltat vatten. Ansa sparrisen och lägg den i vattnet i 30 sekunder. Ta upp sparrisen och låt den rinna av.
  2. Värm en stekpanna med lite olivolja. Rosta sparrisen lätt och krydda med salt och peppar. Ett alternativ är att grilla sparrisen under grillelementet, 250 grader.
  3. Rör ihop crème fraiche, dragon och citronskal. Krydda med salt och svartpeppar. Servera sparrisen med dragonsåsen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.