Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Rostad vitlökssås med fänkålsfrön

 
Skriv ut

Att rosta vitlöksklyftorna ger en väldigt god smak. Tillsammans med fänkål blir detta en klockren sås till det mesta.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Lägg vitlöksklyftorna med skal i ugnen eller på grillen och rosta mjuka, ca 10 minuter. Rosta fänkålsfröna i en torr stekpanna tills de fått fin färg.
  2. Skala och mosa vitlöken och mortla fänkålsfröna. Blanda med yoghurt och majonnäs. Smaka av med salt.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.