Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Rostbiffsallad med dansk remouladsås

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Underbart god och enkel sallad med läcker sås.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Dansk remouladsås: Hacka pickles i mindre bitar och blanda med majonnäs och curry.
  2. Lägg salladen på ett uppläggningsfat. Fördela potatis, rödlök, rädisor och kapris ovanpå. Snutta ihop köttskivor och lägg på salladen.
  3. Toppa med rosta lök och servera med såsen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.