Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Rostbiffsallad med krämig krassedressing

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Ibland vill man ha något lite lättare. God sallad med rostbiff, haricots verts och cocktailtomater som serveras med en god krassedressing.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka haricots verts hastigt i lättsaltat vatten tills de är nätt och jämnt mjuka.
  2. Skär rostbiffen i breda strimlor. Skär cocktailtomater i halvor och potatisen i mindre bitar. Vänd ihop ingredienserna till salladen.
  3. Blanda mini fraiche med senap, vitlök och klippt krasse. Smaka av med salt och peppar.
  4. Servera rostbiffsalladen med krassedressing. Klipp över krasse.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.