Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Rotfruktslåda

 
  • Serverar: 4-6 portioner
  • Tid: 1 timme 45 minuter
Skriv ut

Min variant av kålrotslåda.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Strimla rotfrukterna koka mjuka i ca 15 – 20 minuter
  2. Slå av vattnet/buljongen Vispa ihop till grov puré vispa ner smöret vispa i grädde och mjölk
  3. Rör ner ½ msk sirap och ett uppvispat ägg i smeten Salt och peppar efter smak.
  4. Slå över i smord form eller plåt Sikta ströbröd över
  5. Sätt in i ugnen 200 grader ca 50 minuter. Servera till kokt kassler

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.