Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Rotfruktspytt med ägg

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Lite annorlunda pytt och nyttig med rotfrukter.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Tärna potatis och rotfrukter och låt sjuda i saltat vatten i 5 min. Häll av vattnet och ställ åt sidan
  2. Grov hacka lök och purjolöken. Tärna falukorven.
  3. Stek lök och purjolök mjuk och stek sedan falukorven, Blanda i potatis och rotfrukter och låt stekas färdig, krydda under tiden med salt och peppar.
  4. Servera med stekt ägg

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.