Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Rotfruktspytt med skinka

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En god rotfruktspytt. Servera med sallad och bröd.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala och skär potatis och rotfrukter i små tärningar. Stek dem i flytande Becel ca 10 minuter utan att bryna dem. Hacka lök och vitlök och tillsätt i pannan. Stek tills löken blivit mjuk.
  2. Rör i Becel MiniMat 7% och låt sjuda under lock i 15 minuter. Skär skinkan i tärningar och lägg dem i pannan. Koka upp och rör ner persilja och svartpeppar.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.