Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Rotfruktspytt med stekt ägg

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Det här är en underbar rätt med massor av härliga rotfrukter.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala morötter, palsternackan, potatisen, kålroten och rotsellerin. Skär sedan allt i små tärningar.
  2. Skala och hacka löken och vitlöken.
  3. Hetta upp en stekpanna med matfettet på medelvärme och fräs rotfrukterna och löken.
  4. Lägg på ett lock och sänk värmen. Låt rotfrukterna och löken småputtra under locket cirka tio minuter. Rör om då och då. Salta och peppra och strö över persiljan och pumpafröna.
  5. Stek äggen och servera tillsammans med rotfruktspytten.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.