Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Rotfruktsraggare med äpple och bacon

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Frasiga och goda raggmunkar med både sötma och sälta.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala och riv potatis och palsternacka grovt. Finhacka löken. Vispa ihop mjölk med mjöl och tillsätt äggen. Salta. Rör ner potatis, palsternacka och lök.
  2. Hetta upp olja och smör i en stekpanna och klicka ut skedar av raggmunksmeten. Platta till lätt så att de blir jämntjocka. Vänd när stekytan är krispig och fin i färgen. Stek till fin yta även på andra sidan. Gör likadant med resten av smeten.
  3. Stek bacon lätt krispig i en het stekpanna. Lägg ner äpplena och stek med någon minut till. Servera med raggmunkarna.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.