Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Rotfruktsraggmunk med skinka

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Egentligen ska man väl äta bacon till men för att minska kalorierna så väljer jag att servera med stekt skinka istället.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Vispa ihop ägg, mjöl och mjölk, vispa ner lite mjölk i taget så att det inte klumpar sig. Smaka av med salt och peppar. Riv potatis, morötter och palsternacka grovt.
  2. Blanda ner rotfrukterna i smeten och grädda i omågngar i en het stekpanna med lite smör. Raggmunkarna blir bäst om de inte görs för tjocka.
  3. Tärna skinkan i önskad storlek, stek den. Servera skinkan med raggmunk, lingon, lättkokta morötter och bönor.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.