Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Rotsaks- och kasslergryta

 
  • Serverar: 2 portioner
Skriv ut

Ett "smala veckan" recept från Hemmets Veckotidning.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala och skär kålroten, morot och potatis i stora tärningar. Skölj och skiva purjolöken. Låt allt koka mjukt i buljong med timjan, ca 15 minuter.
  2. Strimla kasslern. Blanda ner den och tomatpurén i grytan. Låt koka upp igen. Smaka av med salt och peppar. Strö över persilja.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.