Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Rotselleriplättar med löjrom

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Goda plättar med rotselleri istället för potatis.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Riv rotsellerin grovt på ett rivjärn. Blanda rotselleri, ägg, salt och peppar i en skål.
  2. Smält smöret i en stekpanna. Stek åtta plättar i omgångar ca 3 minuter på varje sida.
  3. Finhacka rödlöken. Servera plättarna med löjrom, rödlök och en klick créme fraiche. Garnera med dill

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.