En rulltårta går att svänga ihop på nolltid. Fläderkrämen är så god att den dock riskerar att ta slut innan du hinner bre ut den på kakan..
Instruktioner
- Sätt ugnen på 250 grader.
- Börja med att göra fläderkrämen. Koka upp grädde, socker och saft. Vispa ägg och maizena tills det blir fluffigt.
Häll sakta över den varma gräddblandningen under kraftig vispning.
Häll tillbaka allt i kastrullen. Sjud krämen tills den tjocknar.
Rör om hela tiden. Låt svalna.
- Lägg bakplåtspapper i en långpanna.
Vispa ägg och socker poröst. Blanda mjöl och bakpulver, rör ner det i smeten tillsammans med vattnet.
Bred ut smeten i långpannan och grädda i mitten av ugnen ca 5 minuter.
- Stjälp upp rulltårtsbottnen på ett sockrat bakplåtspapper.
Ta bort papperet som kakan gräddats på.
Bred fläderkrämen över rulltårtsbottnen och rulla ihop.
Publicerat den
30 juni 2011
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
Jättegod! Denska jag baka fler gånger.