Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Rulltårta med marsipan och fruktfyllning

 
  • Serverar: 10 portioner
Skriv ut

Lite annorlunda rulltårta

Ingredienser

Instruktioner

  1. Vispa ägg och socker vitt och pösigt. Blanda vetemjöl och bakpulver och vänd ner i smeten tillsammans med vattnet. Häll smeten i en långpanna med smort och bröat bakplåtspapper. Grädda mitt i ugnen i 250° i ca 5 minuter. Strö på socker och stjälp upp på ett papper.
  2. Kavla ut marsipanen så att den blir lika stor som bottnen och lägg den därpå. Vispa grädden och gelésockret till fast skum. Skala äpplena och riv dem ner i grädden. Blanda väl och bred därefter gräddblandningen på marsipanen. Rulla samman. Dofta florsocker över kakan och strö på det rivna limeskalet.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.