Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Rysk laxsoppa

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Med kapris och citron.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Hetta upp lite olja i en kastrull, fras lök och vitlök, slå på fond och låt koka upp. Tillsätt rödbetor, vitkål,oliver och kapris, sjud i 10 minuter. Smaka av med citronsaft, salt och peppar. Lägg i laxtärningarna och låt koka upp, ta från värmen och servera direkt med tillbehör.
  2. Tillbehör: 4 bitar Pågens rågform 3-4 msk turkisk yoghurt Svartpeppar

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.