Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ryska honungsgurkor

 
  • Serverar: 3-4 portioner
  • Tid: 15 minuter
Skriv ut

fick detta serverat av en rysk kock

Ingredienser

Instruktioner

skär gurkorna i klyftor på längden. rör ut honungen med lite vatten så den blir smidig. lägg upp gurka gräddfil och honung var för sig på assietter. doppa gurkklyftorna i gräddfil och honung omväxlande .en mycket pikant smakkombination servera rostat bröd knäckebröd eller mörkt bröd till. jättegott kan jag lova smaklig spis

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.