Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Sabayonne

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Ingredienser

Instruktioner

Lättaste sättet att få upp Sabayonne är om du vispar den i en rostfri bunke över en rymlig kastrull med kokande vatten. Värm vinet i vattenbadet utan att det får koka. Vispa upp äggulorna på hög hastighet. Blanda ägg och vin i vattenbadet och fortsätt vispa på högsta hastighet tills såsen blir pösig och fluffig. Smaka av med socker under fortsatt vispning. Servera varm eller kall i höga glas.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.