Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Saffranskaka

(1 kommentar)  
  • Serverar: 10 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

En fantastisk lättbakad kaka som håller sig saftig en dag extra! Måste provas.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Vispa smör, saffran, ägg och socker fluffigt. Tillsätt mjölken och sedan mjölet blandat med bakpulver. Häll smeten i en smörad och bröad kakform. Grädda i 175º i 35-40 minuter.
  2. När den har svalnat något, pudra över flosocker och servera!
  3. Jag har serverat denna med en svartvinbärsgrädde (vänd ner lite svartvinbärssylt i vispad grädde). Men den är lika fantastisk som den är!

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • baylando 29 november 2009

    supergod och svartvinbärsgrädden blev pricken över iet.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.