Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Salade Niçoise

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Ingredienser

Instruktioner

Skrubba potatisen, skär den i skivor och koka den mjuk. Sila av och blanda den med buljong, vinäger, hackad lök, persilja, salt och peppar. Blanda dressingen och låt bönorna marinera en stund i lite av den. Skölj och torka salladsbladen och klä in ett salladsfat med bladen. Lägg potatissalladen i mitten och tomater och bönor runtomkring. Halstra tonfisken snabbt och lägg ovan på salladen. Garnera med ägg och sardeller. Strö över oliver, kapris och persilja.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.