Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Salami- och ostpasta

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Denna rätt är kryddad med både salawmi och gorgonzola. Den är dessutom lättlagad.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka pastan nätt och jämnt färdig. Se anvisningarna på förpackningen.
  2. Skala och skiva löken fint. Skölj, kärna ur och ta bort sidoväggarna i paprikan och strimla den fint. Skölj och skär squashen i stavar. Strimla korven. Tärna osten.
  3. Smält matfettet i en fettsnål stekpanna och fräs löken glansig. Tillsätt paprika, squash och pressad vitlök. Låt det fräsa ihop under några minuter.
  4. Tillsätt salsan och låt det puttra ytterligare några minuter. Smaka av med salt och peppar.
  5. Blanda den nykokta pastan med salami och ost. Smörj en ugnsfast form med olja. Lägg blandningen i formen och häll över salsasåsen. Täck med lock eller folie.
  6. Grädda mitt i ugnen ca 20 minuter. Servera genast.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.