Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Salamifyllda kycklingrullader

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Gott med risotto till.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Bred färskost på varje kycklingskiva. Halvera salamiskivorna och fördela dem och basilikan på osten. Rulla ihop och fäst med en tandpetare. Salta och peppra.
  2. Bryn rullarna runtom. Slå på 2 dl vatten. Låt sjuda under lock i 10-15 minuter. Tag upp rullarna
  3. Sås: Häll balsamvinäger i stekpannan. Låt koka tills hälften återstår. Sila ner i en kastrull. Smaka av med salt och peppar och lite honung. Red av med ev. lite maizena.
  4. Risotto: Fräs lök och ris i olja någon minut. Häll i lite buljong , rör om och låt koka in. Upprepa tills all buljong använts. Vänd ner osten och servera direkt till kycklingen med sås och sallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.