Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Sallad med grillade persikor

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En persikosöt sallad med smak från grillen blandat med ost, knapriga valnötter och oliver.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Kärna ur och skär persikorna i stora klyftor. Pensla dem med smör- & rapsolja.
  2. Grilla över glöd eller stek dem några minuter på varje sida. Kärna ur och skär avokado i bitar. Skiva löken tunt. Lägg salladen på ett fat. Lägg på persikor, avokado, lök, valnötter och oliver. Pressa över citronsaft, salta och peppra. Smula över osten och servera med såsen. Tips! Använd gärna en burk Apetina i olja med provensalska kryddor.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.