Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Sandras choklad och mandelkaka

 
  • Serverar: 6 portioner
Skriv ut

Superduper god och enkel !

Ingredienser

Instruktioner

  1. Vispa äggvitorna hårt och blanda ner den malda mandeln och socker. Grädda på svag värme i ca. 40 min. (Använd en bakform med löstagbar botten). Smält blockchokladen och blanda ner äggulorna, sockret och kaffet, låt det sjuda tills det tjocknat, när det har kallnat blandas det med vispad grädde. Lägg på gräddblandningen på kakan.
  2. (glöm inte att spara äggulorna efter vitan)

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.