Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Sås á la kanel

 
  • Serverar: 6-8 portioner
  • Tid: 15 minuter
Skriv ut

En perfekt sås att använda till alla slag av äppeldesserter

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda grädde, mjök och kanel i en kastrull och låt det koka upp. Ta kastrullen från värmen.
  2. Lägg äggulor och socker i en rostfri kastrull. Vispa kraftigt. Tillsätt gräddmjöken och sätt kastrullen på plattan. Värm upp såsen under vispning.
  3. När första bubblan syns, ta kastrullen från värmen. SÅSEN FÅR ABSOLUT INTE KOKA.
  4. Sila såsen och kör den i en mixer. Servera såsen varm till äppeldesserter av alla slag

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.