Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Sås - Barbecue

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Riktigt smarrigt till revben

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär katrinplommonen i centimeterstora bitea och lägg dem i buljongen tillsammans med vinäger och kryddor.
  2. Koka på svag värme under lock i 1 - 1½ timme. Red sås genom att efter koktiden slut vispa sönder plommonen. Om såsen är för lös koka den under omröring utan lock till önskad koncistens.
  3. Servera till Hickory Ribs

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.