Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Sås med ädelost och svartvinbär

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 15 minuter
Skriv ut

Passar till smakrikt kött såsom oxfilé eller vilt.

Ingredienser

Instruktioner

Koka upp grädde, vatten och fond. Rör ut Maizena i lite vatten och vispa sedan ner i kastrullen. Låt koka ihop någon minut. Vispa sedan ner svartvinbärsgelé, svartvinbärssaft, ädelost och vin. Låt puttra någon minut och smaka sedan av med salt och peppar.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.