Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Savoyrulle med svamp och risoni

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En fin liten förrätt. Svamp, keso och risoni blir en härlig fyllning i förvällda savoyblad.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka savoybladen ett par minuter. Lägg dem på hushållspapper för att torka. Koka risonin enligt anvisning på förpackningen, gärna i buljong.
  2. Hacka löken. Ansa svampen och skär i mindre bitar. Stek i smör, strö över salt och kryddor. Blanda svampröran med risoni och keso.
  3. Forma strutar av kålbladen, fyll på med svampblandningen. Servera strutarna i glas eller skålar.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.