Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Schweizerrullar med skinka

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Jätte gott, passar när som helst.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200 grader. Arbeta samman färsen med salt, peppar, riven ost, ägg, grädde, purjo och persilja.
  2. Lägg ut skinkskivorna på en stor skärbräda och fördela färsen över dem. Rulla ihop till rullar. Lägg dem i en smord eldfast form med skarven nedåt.
  3. Rör samman grädden med chilisåsen och smaka av med salt och peppar. Häll såsen över färsrullarna. Strö över lite rosépeppar.
  4. Grädda mitt i ugnen i ca 30-35 minuter. Ös rullarna några gånger under tiden.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • gbib 18 oktober 2009

    Härligt, jag fick en maträtt till. Passar utmärkt med blomkålsmos för oss. Försöker undvika potatis och pasta. gbib/Gullbritt

  • eva23 4 januari 2014

    Jättegott! Svärmor ville ha receptet. Jag gillar recept när man inte behöver stå vid spisen och steka, bara att hysta in i ugn. Tack!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.