Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Sej i ugn med mandelpotatis

 
  • Serverar: 2 portioner
Skriv ut

Som en fiskgratäng men betydligt smalare.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka potatisarna ca 5 min. Häll bort vattnet och låt dem svalna. Skala och riv dem grovt. Blanda med rivet citronskal, salt och finfördelat smör.
  2. Värm ugnen till 200 grader. Dela sej filéerna i lagom portionsbitar och lägg dem i en smord ugnsäker form. Strö på salt och för dela den rivna potatisblandningen ovanpå. Stek iugnen ca 20 min så att potatisen börjar få lite färg.
  3. Servera med lättkokt broccoli och citronklyfta

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.