Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Sejbiffar med ansjovis

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Dessa biffar kan man även använda till fiskburgare.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär fisken i bitar och kör den tillsammans med salt, peppar och ansjovis till en färs i matberedaren.
  2. Tillsätt potatismjöl, ägg, grädde och kryddgrönt. Kör allt till en jämn färs.
  3. Forma till biffar och stek dem på medelvärme ca 2 minuter på varje sida så att de får fin färg.
  4. Servera med potatismos och kokta grönsaker.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.