Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Senapsbiff i hamburgerbröd

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En ny variant på hamburgare, himla god.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda färsen med ägg, senap, persilja och salt.
  2. Skala och dela löken och skär den i 2-3 cm tjocka skivor. Bryn matfettet i en stor stekpanna till ljusbrun färg. Lägg i färsen i 4 stora klickar, platta ut dem med stekspaden.
  3. Vänd biffarna när de fått fin färg, lägg löken bredvid och stek allt ca 2 minuter så att biffar och lök får färg och känns genomstekta.
  4. Värm hamburgerbröden i mikron ca 30 sekunder. Skär saltgurkan i skivor på längden. Fyll bröden med biffar, lök och saltgurka och servera.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.